Professionele foto’s nodig?

Goed beeldmateriaal is het visitekaartje van je website. De eerste indruk van een website is zeer belangrijk.

Fotografie kan als apart pakket worden afgenomen, maar het kan natuurlijk ook gecombineerd worden met de ontwikkeling van een nieuwe website.

Fotografie

Een goed beeld zegt meer dan duizend woorden. De eerste indruk van een website wordt bepaald door wat de kijker binnen krijgt aan informatie. Als er mooie sprekende foto’s getoond worden, waardoor de bezoeker gelijk de juiste indruk krijgt of direct een goed beeld krijgt van wat jij voor hem/haar kan betekenen dan is de eerste winst al gelijk binnen!

Fotografie voor websites kan ingezet worden voor verschillende presentatiedoelen. Hieronder ligt ik een aantal vormen toe, maar de toepassing is natuurlijk eindeloos. Voor meer informatie over mij als fotograaf is te bekijken op www.SetFotografie.com

Profiel/Personen-fotografie

Om op een persoonlijke manier je bedrijf te presenteren kan je er voor kiezen om profielfoto’s van de verschillende medewerkers te tonen. Hierdoor creëer je gelijk een band met de bezoeker, omdat een gezicht bij een verhaal altijd meer brengt dan alleen de tekst.

Je kan er voor kiezen om allemaal profielfoto’s in een zelfde stijl te presenteren. Dit kan binnen en een studio-opstelling gerealiseerd worden, maar ook op een fijne plek binnen het bedrijf of natuurlijk buiten. Het kunnen geposeerde foto’s zijn, zoals hiernaast. Maar ook hier kan het uiteraard ook anders. Een foto van een medewerker die aan het werk is kan ook heel veel vertrouwen uitstralen en als beeld kan het heel veel ‘vertellen’ over je bedrijf.

Bedrijfsfotografie

Een eerste indruk van je bedrijf tonen op internet geeft de bezoeker ook gelijk een gevoel dat hij welkom is. Het ligt natuurlijk helemaal aan de doelstelling van een website en hoe je je als bedrijf wil en kan presenteren. Ligt je bedrijf mooi gelegen, waar je trots op bent? Een mooie foto van het bedrijfspand kan dan een echte toegevoegde waarde zijn. Maar ook een sfeerbeeld binnen of bijvoorbeeld actiefoto’s tijdens meetings, events, presentaties e.d. laten het bedrijf ook spreken via internet. Voor ondernemers die vanuit huis naar klanten gaan zijn foto’s waarin werknemers aan het werk zijn juist weer zeer belangrijk. Een foto kan zoveel meer zeggen dan woorden. Je ziet als bezoeker gelijk of er netjes gewerkt wordt, met wie hij of zij te maken heeft. Maar ook foto’s van bijvoorbeeld bouwprojecten, waarbij vooraf, tijdens en na het project getoond kan worden wat het resultaat is geworden. Hoe trots kan je zijn op je werk, en hoe mooi is het om dit dan te kunnen tonen aan potentiele klanten!

 

Productfotografie

Als je met je bedrijf producten verkoopt kan het internet perfect gebruikt worden als een prachtige etalage van al je mooie spullen. Door van alle producten, of per productgroep, een zelfde soort foto te maken creëer je een eenduidige en betrouwbare indruk.

Of deze producten ook via een webshop aangeboden gaan worden, op meerdere manieren gefotografeerd moeten worden e.d. is uiteraard bespreekbaar. Losse producten worden normaal gesproken gefotografeerd met een witte achtergrond, en als foto opgeleverd met een witte én doorzichtige achtergrond. Zo kunnen de beelden eenvoudig overal ingezet worden.

Ook foto’s met gekleurde achtergrond (zoals hiernaast), of in een heel andere setting is mogelijk. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden!

Geïnteresseerd in fotografie voor je website?

Vul je gegevens in om vrijblijvend over de mogelijkheden te praten!

Verschillende opties voor je website

Om je website nog beter te maken, of om zelf beter in staat te zijn om de website te beheren, zijn er verschillende opties beschikbaar.
Klik op de verschillende opties om meer informatie over de specifieke optie te lezen!

Fotografie

Goed beeldmateriaal is het visitekaartje van je website. De eerste indruk van een website is zeer belangrijk. Fotografie kan als apart pakket worden afgenomen, maar het kan natuurlijk ook gecombineerd worden met de ontwikkeling van een nieuwe website.

Afbeeldingen

Mooie sprekende beelden zijn volop beschikbaar via Stocksites (websites die beelden te koop aanbieden). Maar met foto's of afbeeldingen alleen ben je er meestal niet. Vaak moeten ze bijgesneden of bewerkt worden. Een beeld mag ook niet een te hoge kwaliteit hebben, dan wordt de website te traag doordat het laden van de beelden te lang duurt. Daarnaast kan een afbeelding vierkant nodig zijn, rechthoekig of bijv. schuin weggesneden. Ook bewerkingen in zwart/wit, contrast, kleurfilters e.d. zijn mogelijk nodig. Dit werkt enorm positief mee aan de look and feel van de website. Deze optie verzorgt de eventuele aanschaf van afbeeldingen, het grafisch bewerken en het op maat maken van betreffende beelden voor de specifieke toepassingen in de website.

SEO

Search Engine Optimalisation, je vindbaarheid verhogen via Google.
Een website live zetten is één. Maar vervolgens gevonden worden op Google is twee. Een website bovenin de zoekresultaten krijgen in het Google-overzicht gaat niet vanzelf. Hier heeft Google veel extra informatie voor nodig, iets wat op de achtergrond in je website geregeld moet worden.

Cursus content beheer

Zelf de inhoud aanpassen van je website.

Nadat je een website hebt laten maken wil je het liefst de inhoud zelf in beheer nemen. Set Websites biedt een cursus aan om dit goed te leren. Op goed geluk iets proberen is niet handig, je moet goed begrijpen hoe Wordpress en DIVI werken en wat je waar kan aanpassen, verwijderen en toevoegen.

Technisch beheer

Ontwikkelingen rond beveiliging, snelheid van websites en beveiligingsissues maken dat er in hoog tempo nieuwe versies beschikbaar komen van de bouwstenen waarmee de website wordt opgebouwd. Het goed organiseren van het technische beheer van websites is daarom van groot belang.

Hosting

Webhosting zorgt ervoor dat er ruimte op een externe server wordt ingekocht waarop de website geïnstalleerd kan worden om 24/7 beschikbaar te zijn. Naast de serverruimte is ook een domeinnaam nodig, om een adres te hebben waarop de website te vinden is.

Lokatie

Hoepelbuigerslaan 2
1394 LG Nederhorst den Berg

Routebeschrijving

(+31) 6 511 34 107

info@setwebsites.com

Set Fotografie

Kijk voor meer informatie over mij als fotograaf ook eens op mijn andere website:

www.SetFotografie.com

Alle genoemde prijzen excl. BTW