Do It Yourself (DIY) in één dag

Wil je liever zelf graag je eigen website maken? Dat is ook super leuk om te doen! Maar waar begin je?
Zoveel keuzes, zoveel mogelijkheden…..

Ik help je graag op weg!

Zelf je website maken?!

Ja hoor dat kan best! Een voorwaarde is natuurlijk wel dat je het leuk vindt om een site zelf te gaan maken. Je moet er lol in hebben om iets moois voor je bedrijf te creëren! Ik, met mijn ‘IT-genen’ vind het geweldig om te doen, en vind het super leuk om deze kennis ook met anderen te delen!

Veel mensen vinden het niet fijn om het maken van een website uit handen te geven. Dat kan je toch ook veel beter zelf doen? Zelf de regie in handen, aanpassen wat en wanneer jij dat wilt. Maar waar begin je?

Er zijn vele soorten en maten op de markt beschikbaar. Wix en Jimbo zijn maar een paar voorbeelden en komen ook regelmatig in reclame-uitingen naar voren. “Eenvoudig en gratis”, maar uiteindelijk merk je toch, als je wat verder bent, dat je tegen beperkingen aanloopt. Denk maar aan ongewenste reclame, wel gratis maar geen eigen domeinnaam (https://jeaccountnaam.wix.com/jewebsitenaam/), beperkte opslagcapaciteit of uitbreiding tegen vergoeding, verplichte hosting tegen een te hoog tarief, slechte helpdesk, …. en ga zo maar door. Vaak teleurstellingen waar je achteraf tegenaan loopt, als je al aardig wat uurtjes hebt gestoken in het mooi maken van je eigen website. Mijn advies: niet doen!

WordPress is en blijft wat mij betreft nog steeds dé nummer 1 in de keuze voor het maken van een website. Op mijn Homepage heb ik hier al even wat over toegelicht.
Uiteindelijk moet je natuurlijk zelf je keuze maken. Het moet voor jou een goede zijn. Kies je voor WordPress dan is de volgende keuze ga ik het zelf doen of laat ik het maken…?

Wil je het uitbesteden en je kostbare tijd in je eigen onderneming stoppen?
Of wil je het liever zelf doen, en alle touwtjes zelf in handen houden?

Op een duidelijke en begrijpelijke manier kan ik voor jou en/of je bedrijf een mooie website voor je maken. Maar als je het liever zelf doet, dan help ik je ook graag op weg met het maken van jouw website.
Dan doe je alles zelf, “DIY”!! Hoe trots kan je dan zijn op je website!

Zelf alle controle!

Vul onderstaand formulier in. Dan maken we z.s.m. een afspraak om alle mogelijkheden door te spreken!

Tot snel?!

DIY in 1 dag, maar hoe dan?

 

  • Vooraf ontvang je informatie en wat opdrachten om de cursusdag goed voor te bereiden
  • Ter voorbereiding op de cursusdag gaan we samen de plannen voor de website telefonisch, via skype of op lokatie doornemen. We bespreken de domeinnaam en hosting en zorgen ervoor dat de je cursusdag optimaal kan gaan benutten
  • Op de cursusdag zelf krijg je 1 op 1 van mij een persoonlijke WordPress/DIVI-cursus waarin je zelf je website gaat opbouwen
  • Aan het einde van de dag heb je een eigen werkende website!
  • Na afloop ben je in staat om zelf je website indien nodig door te ontwikkelen, maar ook om de website technisch up-to-date te houden (incl. back-up)
  • En lukt het even niet… hoe was het ook alweer? Geen nood! Je mag me altijd benaderen voor vragen, en je krijgt een overzichtelijk naslagwerk waarin alles wat je geleerd hebt bij elkaar in één document terug kan vinden!

€ 749,-

Lisette *Set* Leijenhorst

 WordPress developer – Fotograaf

Sinds enige tijd ben ik *Set* mijn dromen gaan waarmaken en ben ik gestart als fotograaf en als webontwikkelaar van WordPress-websites. Na ruim 20 jaar met veel plezier gewerkt te hebben in de IT, heb ik mijn vaste baan opgezegd. Set Websites en Set Fotografie kwamen daarvoor in de plaats!

Ik geniet er elke dag weer van om mensen en bedrijven persoonlijk te helpen om zichzelf te presenteren zoals zij willen. Op een manier waar zij zich prettig bij voelen. Via een website die ik voor ze maak en natuurlijk met mooie foto’s.

Geïnteresseerd in mijn werk? Bel of mail me gerust!

Contactformulier

Vul hieronder je gegevens in, dan neem ik z.s.m. contact met je op!

Lokatie

Hoepelbuigerslaan 2
1394 LG Nederhorst den Berg

Routebeschrijving

(+31) 6 511 34 107

info@setwebsites.com

Set Fotografie

Kijk voor meer informatie over mij als fotograaf ook eens op mijn andere website:

www.SetFotografie.com

Alle genoemde prijzen excl. BTW