Cursus zelf website aanpassen

Stilstand is achteruitgang. Dit geldt zeker voor een website. De inhoud moet in beweging blijven, en interessant zijn en blijven voor je bezoekers.

Leer met deze cursus zelf je website up-to-date te houden en bijvoorbeeld back-ups maken. Dan heb je zelf de touwtjes in handen! 

Cursus website beheer

Wil je het graag zelf doen? Doordat de websites gemaakt worden met het thema DIVI is het echt niet heel moeilijk om het zelf te doen. Je moet alleen even weten hoe! Volg een cursus van een dagdeel bij me en je weet zelf je weg te vinden wat je waar kan wijzigen. Geheel onder controle. En kom je er niet uit?  Ik sta natuurlijk altijd back-up om je op weg te helpen!

Als een website eenmaal live staat, dan is het belangrijk om de site up-to-date te houden. Inhoudelijk teksten aanpassen, nieuwe foto’s toevoegen, evenementen publiceren enz. enz. Dit kan je allemaal laten doen. Mij kost content aanpassen relatief weinig tijd, omdat ik er dagelijks mee werk. Maar zelf de touwtjes in handen hebben om te bepalen wat je wanneer hoe gaat aanpassen is ook erg prettig. Dan kost het je zelf wellicht iets meer tijd, maar je doet het dan wel zelf! Deze keuze is zeer persoonlijk.

Kamagra

De voordelen van Kamagra wegen ruimschoots op tegen de weinige nadelen die deze mannenverhogingspil heeft. Kamagra https://www.balancepharm.com/wat-zijn-de-bijwerkingen-van-kamagra/ werkt door het verhogen van de bloedtoevoer naar de penis, waardoor het gemakkelijker wordt om te presteren en moeilijker om te ejaculeren. Kamagra helpt ook om de grootte van de erecte penis te verhogen, evenals helpt om uw seksleven te verlengen en uw algemene seksuele prestaties te verbeteren.

Via deze cursus leer je om zelf teksten aan te passen, foto’s toe te voegen, pagina’s toevoegen, back-ups maken enz. enz. Zo heb je zelf de controle en ben je niet afhankelijk.

l
 

Zelf de inhoud aanpassen van je website

  • Basisinstructie WordPress en DIVI
  • Uitleg hoe teksten, afbeeldingen en pagina’s te wijzigen, verwijderen en toe te voegen
  • Back-upbeheer
  • Basisinstructie technisch up-to-date houden website

Verschillende opties voor je website

Om je website nog beter te maken, of om zelf beter in staat te zijn om de website te beheren, zijn er verschillende opties beschikbaar.
Klik op de verschillende opties om meer informatie over de specifieke optie te lezen!

Fotografie

Goed beeldmateriaal is het visitekaartje van je website. De eerste indruk van een website is zeer belangrijk. Fotografie kan als apart pakket worden afgenomen, maar het kan natuurlijk ook gecombineerd worden met de ontwikkeling van een nieuwe website.

Afbeeldingen

Mooie sprekende beelden zijn volop beschikbaar via Stocksites (websites die beelden te koop aanbieden). Maar met foto's of afbeeldingen alleen ben je er meestal niet. Vaak moeten ze bijgesneden of bewerkt worden. Een beeld mag ook niet een te hoge kwaliteit hebben, dan wordt de website te traag doordat het laden van de beelden te lang duurt. Daarnaast kan een afbeelding vierkant nodig zijn, rechthoekig of bijv. schuin weggesneden. Ook bewerkingen in zwart/wit, contrast, kleurfilters e.d. zijn mogelijk nodig. Dit werkt enorm positief mee aan de look and feel van de website. Deze optie verzorgt de eventuele aanschaf van afbeeldingen, het grafisch bewerken en het op maat maken van betreffende beelden voor de specifieke toepassingen in de website.

SEO

Search Engine Optimalisation, je vindbaarheid verhogen via Google.
Een website live zetten is één. Maar vervolgens gevonden worden op Google is twee. Een website bovenin de zoekresultaten krijgen in het Google-overzicht gaat niet vanzelf. Hier heeft Google veel extra informatie voor nodig, iets wat op de achtergrond in je website geregeld moet worden.

Cursus content beheer

Zelf de inhoud aanpassen van je website.

Nadat je een website hebt laten maken wil je het liefst de inhoud zelf in beheer nemen. Set Websites biedt een cursus aan om dit goed te leren. Op goed geluk iets proberen is niet handig, je moet goed begrijpen hoe Wordpress en DIVI werken en wat je waar kan aanpassen, verwijderen en toevoegen.

Technisch beheer

Ontwikkelingen rond beveiliging, snelheid van websites en beveiligingsissues maken dat er in hoog tempo nieuwe versies beschikbaar komen van de bouwstenen waarmee de website wordt opgebouwd. Het goed organiseren van het technische beheer van websites is daarom van groot belang.

Hosting

Webhosting zorgt ervoor dat er ruimte op een externe server wordt ingekocht waarop de website geïnstalleerd kan worden om 24/7 beschikbaar te zijn. Naast de serverruimte is ook een domeinnaam nodig, om een adres te hebben waarop de website te vinden is.

Lokatie

Hoepelbuigerslaan 2
1394 LG Nederhorst den Berg

Routebeschrijving

(+31) 6 511 34 107

info@setwebsites.com

Set Fotografie

Kijk voor meer informatie over mij als fotograaf ook eens op mijn andere website:

www.SetFotografie.com

Alle genoemde prijzen excl. BTW